Nosečka

Zgodba o nastanku znamke Malinca.si - Nastja Kramer Pesek, so-ustanoviteljica Malince

April 19, 2022 Danaja
Nosečka
Zgodba o nastanku znamke Malinca.si - Nastja Kramer Pesek, so-ustanoviteljica Malince
Show Notes

Danes je z nami Nastja Kramer Pesek, soustanoviteljica skoraj 10 let stare blagovne znamke Malinca - spletne trgovine za zdravo prehrano, prehranskimi dodatki in naravno kozmetiko. Malinci zaupa že več kot 350.000 slovencev, hrvatov, avstrijcev in nemcev. V svoji trgovini ponuja kar 100 različnih izdelkov, ki so plod lastnega razvoja. Nastja je vizionarka in navdušenka nad marketingom in zdravim načinom življenja. Veliko časa posveti branju knjig in različnim izobraževanjem, ki ji pomagajo pri osebni rasti in posledično tudi pri rasti samega podjetja. V zadnjem času upravlja predvsem funkcijo vodje svoje 14 članske Malinca ekipe. Pred kratkim je Nastja postala tudi mamica, zato smo jo povabile na pogovor, kjer nam bo zaupala, kako usklajuje svoj uspešen in zahteven posel in materinstvo.

V videu govoriva o produktih:
Serum Malinca C 15 booster
Šipkovo EKO olje
Freshy mango napitek

Vprašanja:
- Nam poveš lahko svojo poslovno pot: kaj si počela pred Malinco, zakaj si se odločila začeti z Malinco, ter kaj je tvoje poslanstvo te znamke?
- Si imela za Malinico že na začetku tako vizijo, delaš po določenem planu ali te je tak uspeh presenetil?
- Je sedaj zelo drugačna dinamika odkar si mamica? Kako si se organizirala, da tvoj posel teče, oz. se še veča, tudi, če tam ne moraš biti 100%?
- Kakšne imaš plane za Malinco v prihodnosti?
- Kaj bi svetovala vsem mamicam, ki se podajajo na samostojno poslovno pot? Če bi rekli lahko 3 pravila uspeha - kaj bi ta 3 pravila bila?